Ally 37 bild år
Namn: Ally/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 154/ Vikt: 63

Café Bärs är Johan Petersson som Jocke, Christian Lans som Pedda, Johan Rödin som Pelle och Andreas Tottie som Hasse Hansson. Klarar man av att hålla den här stilen år efter år så har man troligtvis ett bra förhållande med sin thailändska hustru.


Daniela 30 bild år
Namn: Daniela/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 52

Visst ska en hiphoppare kunna träffa en rocker, men jag tror att det är viktigt att man får mötas i ett delat, brinnande intresse för kultur i någon form. Denna dejtingsida kan man sitta ett bra tag och bara klicka runt på, det finns så att säga mycket att göra.


Valle 30 bild år
Namn: Valle/ Ålder: 30 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 74

Jag är, precis som alltid, lagom skeptisk, men hoppas att ”Secrets and lies” lyckas övertyga mig att i alla fall se mer än två, tre avsnitt. Du kan även söka efter andra singlar och svara på meddelanden.


Henrietta 39 bild år
Namn: Henrietta/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 51

Vänligen, Magnus Mimmi: Hej! Det finns massor med bra filmer som passar perfekt för tråkiga dagar.


Danilo 39 bild år
Namn: Danilo/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 166/ Vikt: 76

Ta små steg, prova att bara fråga efter klockan eller säga hej. Om du söker seriös dejting med likasinnade partners som singel med barn så är ELITSINGLAR rätt val för dig.


Mathias 22 bild år
Namn: Mathias/ Ålder: 22 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 62

Ursprungligen postat av KingLean En sak har jag undrat långe, hur mycket tar ni tjejer åt er av att så många killar vill "ha er" på nåtdejting-sajter som exempelvis Badoo? Ber i stort sett om ursäkt för att de finns till och tar kontakt med dig.


Emmy 31 bild år
Namn: Emmy/ Ålder: 31 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 62

Ni menar att albaner ska ha rått att sno min bilstereo får dom "lidit i krig? Att Oanmälda komma hem med dyr golfutrustning, kommer inte nödvändigtvis skapa glädje i hemmet.


Naemi 32 bild år
Namn: Naemi/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 161/ Vikt: 62

Var som att jag behövde mer. Det flesta helt vanliga utan någon singelstämpel på.


Sven 39 bild år
Namn: Sven/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 57

Jag tror att kvinnors begrepp av trygghet är nära förknippat med vilka gener hon ser i mannen. Han håller min hand med stolthet när vi är ute, han pushar mig och ser inga hinder.


Melanie 22 bild år
Namn: Melanie/ Ålder: 22 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 53

På festen kan deras självförtroende växa och många träffar också en partner, säger hon och forsätter: – Jag är själv gift för tredje gången. Det finns ju egentligen bara en anledning till att man är singel och det är att man har inte träffat rätt än.


Mauritz 21 bild år
Namn: Mauritz/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 158/ Vikt: 69

Men alla måste väl genomskåda detta. Jag kan inte förklara hur jobbigt det var efter att jag hade skickat det smset, jag fick ångest, "tänk om hon aldrig mer vill prata med mig nu" sådana tankar.


Torkel 18 bild år
Namn: Torkel/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 160/ Vikt: 71

T: Jag och min fru har väldigt när relation till våra föräldrar, vi känner att vi måste träffa dem varje dag, fredagen går åt mina föräldrar och lördagen åt hennes, Jag upplever det som är jätte stressigt och vi hinner inte gör något under helgen förutom att träffa familj. De tycker ofta annorlunda eftersom deras abstrakta tankar ser lösningar på problem som vi vanliga människor inte kan se.


Malte 28 bild år
Namn: Malte/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 62

Match4Me Dejting för singlar med en högre utbildning. Borde jag dumpa honom?


Xavier 37 bild år
Namn: Xavier/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 151/ Vikt: 57

Han lyckades lura en kvinna på 52. Hos be2 lär du känna andra singlar som du passar ihop med!